лак за нокти AMAZINGLY RESISTANT

КУПИ СЕГА

Благодарение на својата формулација богата со специфични и внимателно одбрани состојки, овој лак ќе им овозможи долготраен ефект и ултра висок сјај на Вашите нокти.

Четкичката е приспособена за брзо и ефикасно нанесување. Лакот е исклучително отпорен на вадење. Високата концентрација на пигменти, исто така, осигурува голема покривност.

Содржи УВ-филтри кои спречуваат промена на бојата.

Колекцијата содржи 24 нијанси.

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading