лак за основа INSTANT BASE

КУПИ СЕГА

Оваа формулација се суши ултрабрзо и создава заштитен слој кој превентивно ги штити ноктите од боење и придонесува за нивната цврстина.

Овозможува полесно и порамномерно нанесување на лакот.

Нанесете како почетен слој пред секое лакирање.

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading