лак за завршен слој JELLY TOP COAT

КУПИ СЕГА

Завршен слој со ултра висок сјај со кој се овозможува long lasting ефект на лакот за нокти.

Со формирање на еластичен филм Jelly Тop Цoat го продолжува траењето на лакот на Вашите нокти.

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading