МАСКАРА ЗА ДЕФИНИЦИЈА LENGTH

Благодарение на својата лесна текстура и посебно креирана силиконска четкичка оваа маскара овозможува совршена ЕКСТЕНЗИЈА И  ДЕФИНИЦИЈА НА ТРЕПКИТЕ.

Четкичката е со посебен облик и маскарата се нанесува така што со кривата страна на четкичката прво се опфаќа секоја трепка и се дефинира,а потоа со рамната страна на четкичката се извлекува должината на секоја трепка.

РЕЗУЛТАТОТ Е ДЕФИНИРАНИ И ДОЛГИ ТРЕПКИ.

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading