МАТ течни кармини AURA ULTIMATE

КУПИ СЕГА
КУПИ СЕГА

Нов долготраен течен кармин ULTIMATE со мат завршеток достапен во 13 нијанси..Богатата пигментација овозможува нанесување на карминот преку целата површина на усните.
Збогатен е со масло од јојоба кое дава дополнителна влажност и пријатно чувство.Апликаторот е прилагоден на обликот на усните со што карминот совршено се нанесува на целата усна.

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading