лак за завршен слој MATTE TOP COAT

КУПИ СЕГА

Завршен слој со кадифено мат изглед кој овозможува подолго траење на Вашиот лак за нокти.

Покрај тоа што Вашите нокти ќе бидат во тренд, овој завршен слој ќе ја заштити и бојата на Вашиот лак.

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading