Мат течен кармин ABSOLUTTE MATTE

КУПИ СЕГА
КУПИ СЕГА

НОВ ИЗГЛЕД ,НОВА ФОРМУЛА,НОВИ  13 НИЈАНСИ!!!

AURA течен кармин ABSOLUTЕ MATTE со поинтензивна пигментација,полесна текстура и подолготраен мат ефект.

ИНФОРМАЦИЈА ЗА НОВИ ABSOLUTE MATTE  КАРМИНИ:

627 COME CLOSER – замена за  624

628 CAN`T GET ENOUGH  – замена за  614

629 FALSE ALARM – замена за  618

630 ONE MORE TIME – замена за  611

631 HANDS ALL OVER – замена за  625

632 EGO TRIP – компромис помеѓу 612 и 616

633 INSIDE OUT – потполно нова  нијанса наместо 609

634 MUST BE LOVE – 602

635 LIPS ON YOU  – модифицирана 613

636 OUT OF CONTROL – замена за 601

637 NEVER EVER –  нова нијанса

638 AURA, BABE! – замена за 605

639 ONE KISS– замена за 623

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading