ПАЛЕТА ЗА ЛИЦЕ МАРИЈА

Палета за лице МАРИЈА содржи производи за комплетен третман на лице:
*две руменила,
*хајлајтер,
*камена пудра за осветлување на тенот и корекција на неправилностите на лицето
*бронзер за контурирање

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading