руменило во стик CHEEK STICK

КУПИ СЕГА
КУПИ СЕГА

За сите кои сакаат нешто повеќе од руменило!Три нијанси на руменило во стик:

1.Coctail peach

2.Coral party

3.Pink breezer

Руменило во стик CHEEK STICK создава блескав и здрав тен.Поради својата специфична кремаста структура успешно се соединува со подлогата на лицето и дава потполно природен изглед на кожата.

Благата мирисна нота на праска дополнително ја истакнува палетата на бои на руменилото во стик CHEEK STICK.Збогатен е со витамин Ц и масло од јојоба и ши бутер.

.

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading