фин прав за матирање на кожата на лицето SHINE KILLER

КУПИ СЕГА

КУПИ СЕГА

Моментално ја матира кожата на лицето.

SHINE KILLER е фин прав наменет за матирање на кожата на лицето.

Се состои од микросфери кои имаат исклучителна моќ за апсорбирање на себумот од кожата. На лицето му дава прозрачен, природен изглед. Поради исклучително фината структура, односно обликот на микросферата, доаѓа до прекршување на светлоста, брчките стануваат видливи, а ситните неправилности на кожата прекриени.

Поради својата текстура совршено се вклопува во make up-от, а поради водоотпорноста и резистенцијата на потење, го спречува размачкувањето и прави make up-от да трае значително подолго, па може слободно да се каже дека има улога на фиксатор.

СОСТОЈКИ/INGREDIENTS: SILICA

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading