Течен МАТ кармин DRAMA QUEEN

Во понуда-13 нијанси

Drama queen кармините се со две формули-мат и  металик.

.Ефект на течниот кармин дава кралски мат изглед.Елегантната кремаста структура,формулирана да биде долготрајна,создава совршена пигментација.

Со Drama queen чувствувај се како кралица!

Металик ефектот на течниот кармин,поради својата посебна формулација,им дава на усните седефест изглед со долготраен мат завршеток.

4 металик нијанси кои со едно нанесување даваат полна јачина на нијансата.

Богатата пигментација овозможува рамномерно нанесување со помош на прецизниот апликатор.

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading