течна ГЕЛ пудра JELLY

КУПИ СЕГА
КУПИ СЕГА

Поради својата ГЕЛ текстура,оваа течна пудра претставува револуционерен новитет во козметиката на овие простори!

Нежен и изразено хидратантен производ кој:

-се нанесува како крема за лице;

-совршено се вклопува со кожата на лицето;

-создава лесен гел слој на лицето;

-ја изедначува бојата на тенот,а воедно кожата ја прави мат и блескава.

Има средна покривна моќ и е совршена за сите типови на кожа.Посебно е корисна за сува и комбинирана кожа.

Се нанесува со четка за течна пудра или 3D апликатор.

 

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading