течна пудра TOTAL PRO!

КУПИ СЕГА

ЗА ДА ИЗГЛЕДАШ КАКО ВИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛЕН ШМИНКЕР!
Нова течна пудра-TOTAL PRO во 6 нијанси
Со силна покривна моќ дури до 12 часа и свиленкаст мат завршеток кој го нагласува природниот изглед на тенот.

БИДИ И ТИ ПРОФЕСИОНАЛЕЦ ВО СВЕТОТ НА ШМИНКАТА!

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading