лак за завршен слој UP TO 10 DAY WEAR

КУПИ СЕГА

Овој завршен слој лесно се нанесува, времето на сушење му е оптимално.

Овозможува долготрајна заштита против вадење на лакот и значително го продолжува неговото траење.

Овозможува базичната боја да остане непроменета.

Содржи УВ-филтри.

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading