ЗОШТО КОРИСТАМ ЗЕЛЕН КОРЕКТОР?

Имав црвенило на лицето.Онаа црвенило што се јавува по третман на акни и мозолчиња.

Користев разни креми за лице,но истите не го решаваа мојот проблем.

Сега користам ЗЕЛЕН коректор од AURA.Го нанесувам во тенок слој,на сите црвенила,акни и мозолчиња,а врз него ставам течна пудра,која воедно ми служи и како заштита од иритација на лицето.

ЗЕЛЕНИОТ коректор,направен од природен восок,ми ги неутрализира црвенилата на лицето кои настануваат од акни и мозолчиња.

Се чувствувам моќно и самоуверено и некако сум си убава самата на себе.Успешно се справувам со црвенилото благодарение на ЗЕЛЕНИОТ коректор.