Нов класичен кармин во 6 нијанси!!!Побарајте ги производите на АУРА во сите подобро снабдени парфимерии,аптеки,дрогерии и маркети низ Македонија.ПРОИЗВОДИТЕ НА AURA НА ГОЛЕМО МОЖЕТЕ ДА ГИ НАРАЧАТЕ ДИРЕКТНО ПРЕКУ ПРЕТСТАВНИШТВОТО „АУРА ГРУП“СКОПЈЕ НА 02/31 33 338 или 02/31 33 339

„…Невидливата  светлина околу Вашето тело, преку која ја чувствувате вистинската љубов и среќа во животот има име….AURA.
…Светлината на зората и златото што сјае имаат име…AURA.“

Инспирирана од флуидната светлина и сјајот на зората, поттикната од женската убавина и силната желба за работа и креативност, Мила Литвињенко во 1996 год. во Ниш, ја создава својата АУРА, компанија за производство и промет со козметика.
Од самиот почеток, оваа жена „змеј“ својата аура преку козметички производи ја пренесува и во Македонија,каде ја создава својата фирма за дистрибуција „Аура Груп“.
Благодарение на нејзиното знаење, упорност и креативност, претставништвото во Скопје опстојува веќе 20 години, нудејки и на македонската жена висококвалитетна декоративна козметика по пристапни цени.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

Фарбање на косата

Фарбањето коса е еден од најбрзите начини да го промените својот изглед.Со фарбањето можете да ја осветлите,затемните и промените бојата на косата.Пред да се одлучите за промената,земете ја во предвид бојата на кожата,очите,па дури и на облеката која најчесто

Како карминот да трае подолго:4 чекори до совршени усни

По голтка кафе вашиот совршено нанесен кармин станува лоша дамка?Сега на тоа дојде крајот! Тајната на совршените усни е добра база за усни(lip primer)а со исцртувањето со неутрален молив помагате карминот да не се разлее. Оваа се мали трикови за совршено

Променете ја бојата на вашата коса уште денес!

Летото е период кога е дозволено да експериментирате со вашиот изглед. Но, од друга страна, за време на топлите денови, жените ја избегнуваат тешката шминка, па затоа насочете го вниманието кон вашата коса. Променете ја бојата на вашата коса уште

Правила за убав тен

Тенот на кожата е одраз на здравствената состојба.Применувајте ги овие совети и имајте совршен тен: Не употребувајте пудра без заштитен фактор! Најдобар начин да ја спречите појавата на борите е користење на пудра со заштитен фактор,која ке делува и како крема

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Адреса: ул.Аминта Трети 24, 1000 Скопје

Телефон: 02/31 33 338

Факс: 02/31 33 339

aura_grup@yahoo.com

Работно време: 08-17 ч.

КАТАЛОГ НА ДЕКОРАТИВНИ ПРОИЗВОДИ

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading