АУРА СОВЕТУВА…Освежете ги очите…

Покрај природните состојки што помагаат при освежување и одмарање на очите како што се на пример парчињата краставица,предлагаме со Аура молив

нијанса 73 -црна

нијанса 87 -бела

 

 

или со моливите со светки Xpress

да ги исцртате внатрешните делови на очите, но и надворешните краеви за особен сјај, што ќе ги прикрие сите моменти на умор.