КАКО ДА ЈА ИСТАКНЕТЕ УБАВИНАТА НА ВАШИТЕ ОЧИ СО АЈЛАЈНЕР?

АУРА АЈЛАЈНЕРОТ е еластичен ,не се разлева и бргу се суши.Идеален е за совршено прецизни линии и како база за пигменти или компакт сенки.Еве неколку предлози

1.”Clasic look”-секогаш актуелен.Прилега на секој изглед,дава доза на сензуалност и мистериозност,а се нанесува само на површината на капакот од окото во тенок слој.

2. “Graphic look” – класичниот look изглед може да го освежите со малку графика,при што линијата над очниот капак ке ви овозможи да изгледате посмело и посекси.

3. “Dramatic look” –за чувство на комлетна личност,ајлајнерот се нанесува на целиот очен капак,со што се постигнува сензуален и модерен стил.