Од што се направени вештачките трепки?

Еден модел на трепки содржи од 100 до 300 квалитетни природни влакна,сите рачно изработени. Можете да ја корегирате должината на трепките со потсекување на влакненцата спрема саканата намена и должина.Се користат за секојдневна употреба.

Совет за нанесување:Вештачките трепки се лепат по комплетно завршеното шминкање на очите,но пред нанесувањето на маскарата.По лепењето на трепките,неопходно е со маскара да се спојат природните и вештачките трепки,но без претерување со маскарата.Додека се лепат трепките,очниот капак мора да биде потполно сув.
Чување и хигиена на трепките:Се чуваат во пластичното пакувањето во кое ги купувате.
Се симнуваат со AURA двофазен лосион за симнување шминка од очните капаци.                                                                                   ВИДИ двофазен лосион