Силиконски апликатор

КУПИ СЕГА
КУПИ СЕГА

Силиконскиот апликатор за нанесување на течна пудра не го впива производот,туку рамномерно го размачкува.Со овој силиконски апликатор секој течен или кремаст производ ке се нанесе многу поедноставно .

Апликаторот по употреба многу лесно се чисти.

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading