хајлајтер во стик SHEER STICK

КУПИ СЕГА
КУПИ СЕГА

Хајлајтер во стик SHEER STICK е дизајниран да ја освежи кожа на лицето и телото,правејќи ја хидрирана и негувана,благодарение на формулацијата збогатена со масло од гроздови семки и какао бутер.

Достапен во две нијанси:

1.Night life

2.Skyfall

Благата мирисна нота на ванила ќе овозможи поудобно чувство при нанесувањето на хајлајтерот во стик SHEER STICK.

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading