Машки парфем AURA FOR HIM

КУПИ СЕГА
ЦЕНА:3,330 ден.

КАТЕГОРИЈА на парфемот:Niche(ниш) парфем со масленов состав,необични мирис и со огромна трајност за разлика од обичните парфеми.

ПАРФЕМ  ЗА НЕГО-Parfem For Him  е модерен,елегантен,софистициран и сензуален парфем наменет за вистински џентламени.Во срцето на овој парфем ке се пронајде секој маж кој сака совршенство.

Мирисни ноти на парфемот  AURA FOR HIM
ТОП ноти – Сицилијански бергамот,грејфут и портокал
СРЦЕ ноти – Цимет,јасмин од Grasse, кедер и сандаловина
БАЗА ноти – Кожа,бел мошус,храстов мов и пачули

Parfem For Him е направен во елегантна и модерна амбалажа со црна боја,задолжена да ја долови машката отменост и дискретност.

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading