Сјај за усни STAR GLOSS

КУПИ СЕГА

Сјај за усни со неверојатно лесна и комфорна структура со интензивен ефект на сјаење на усните.

Збогатен со мирисна нота на грозје,за поголема удобност при носењето.

Достапен во 7 нијанси.

 

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading