Женски парфем AURA FOR HER

КУПИ СЕГА
ЦЕНА:3,330 ден.

КАТЕГОРИЈА на парфемот:Niche(ниш) парфем со масленов состав,необични мирис и со огромна трајност за разлика од обичните парфеми.

ПАРФЕМ ЗА НЕА-Parfem For Her е луксузен,елегантен и сензуален женски парфем.Овој доминантен парфем кој неверојатно привлечно мириса се состои од мирисни ноти кои даваат посебно чувство на секоја жена.

Мирисни ноти на парфемот AURA FOR HER
ТОП ноти – Зелено јаболко, сицилијански бергамот  и сочна црна рибизла
СРЦЕ ноти– Јанг-Јанг,темјанушка и малина
БАЗА ноти- Пачули,мошус и ванила од Мадагаскар

Parfem For Her  е спакуван во мошне луксузна амбалажа со практична употреба и остава чувство на вечност,гламур и раскош кај секоја жена.

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading