ПРОДАЖБА НА ГОЛЕМО

НА ЛЕСЕН И БРЗ НАЧИН ЗГОЛЕМЕТЕ ГО ВАШИОТ ПРОМЕТ СО АУРА ПРОИЗВОДИТЕ!!

ТИМОТ НА АУРА  ВИ ЈА НУДИ МОЖНОСТА ЗА ЕКСТРА ЗАРАБОТКА ПРЕКУ СОРАБОТКА ВО ОБЛАСТА НА ПРОДАЖБА НА АУРА ПРОИЗВОДИ И ПОСТАВУВАЊЕ НА AURA ДЕКОРАТИВНИ СТАЛАЖИ ВО ВАШИОТ ПРОДАЖЕН ОБЈЕКТ.

Парфимерии,маркети,аптеки,дрогерии,make-up,фризерски и козметички салони…..

…..имате можност да бидете дел од големото семејство на АУРА и со гордост да ја поставите една од понудените сталажи:

  1. Mала – на која се изложуваат ударните 10 најпродавани производи од АУРА
  2. Голема – со целосниот асортиман на декоративна козметика од АУРА
  3. Сталажа за фарби-на која се изложуваат 30 нијанси на фарби за коса.

Сите сталажи се изработени од цврст материјал/железо/лим/плексиглас.

Мала сталажа

Оформување на мала деко-сталажа чини од 40.000 до 50.000 денари,во зависност од производите изложени на неа.Сталажата ја добивате бесплатно,а ваша обрска е да го регулирате плаќањето на производите,согласно договорот што ке го постигнеме.

На мала деко-сталажа може да се постават АУРА производи по желба и избор на купувачот.

Голема сталажа

Голема деко-сталажа чини околу 100.000 денари и го содржи целиот асортиман на АУРА козметика.Изработена од специфичен материјал,со дискретни лед диоди,оваа сталажа на вашиот простор ке му даде нова вон-временска димензија.Сталажата ја добивате бесплатно, а ваша обрска е да го регулирате плаќањето на производите,согласно договорот што ке го постигнеме.На сталажата можат да се постават АУРА производи,количински не помалку од два производа по нијанса.

Сталажа за фарби

Сталажата за фарби за коса ги опфаќа 30 нијанси на фарбите за коса од програмата на АУРА(25 нијанси EXPLICIT и 5 нијанси FOREVER BLONDE фарби за коса) .Можност за поставување на уште 25 нијанси од професионалната фарба за коса VELVET TON  на пластична основа во склоп на сталажата.Сталажата ја добивате бесплатно, а ваша обрска е да го регулирате плаќањето на производите,согласно договорот што ке го постигнеме.

…ВО ИСЧЕКУВАЊЕ НА  ВАШИОТ  ПОВИК, ПОЗДРАВ ОД ТИМОТ НА …

                                                                                                                                             …ВАША АУРА.

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading