НЕКОЛКУ ПРАВИЛА ЗА ДОБАР ИЗГЛЕД

ЗА ДА  ПОСТИГНЕТЕ БЕСПРЕКОРЕН ИЗГЛЕД,МОРАТЕ ДА ПОЧИТУВАТЕ ОДРЕДЕНИ ПРАВИЛА ВО ОДНОС НА ОБЛИКОТ И ЦРТИТЕ НА ЛИЦЕТО,И ДА ВОДИТЕ СМЕТКА КОЈА ШМИНКА ЈА БИРАТЕ Четворно лице -Нанесете светол тон под очите(301,302
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading