3Д сунѓерест апликатор

3Д сунѓерестиот апликатор е наменет за нанесување на течна пудра, коректор и било кој друг кремаст производ за шминкање или производ за нега на лицето.

Поширокиот долен крај е наменет за нанесување производи преку поголеми површини на кожата на лицето, додека со потесниот долен крај многу лесно се пристапува во пределот околу очите, носот и усните.

 

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading