„…Невидливата  светлина околу Вашето тело, преку која ја чувствувате вистинската љубов и среќа во животот има име….AURA.
…Светлината на зората и златото што сјае имаат име…AURA.“

Инспирирана од флуидната светлина и сјајот на зората, поттикната од женската убавина и силната желба за работа и креативност, Мила Литвињенко во 1996 год. во Ниш, ја создава својата АУРА, компанија за производство и промет со козметика.
Од самиот почеток, оваа жена „змеј“ својата аура преку козметички производи ја пренесува и во Македонија,каде ја создава својата фирма за дистрибуција „Аура Груп“.
Благодарение на нејзиното знаење, упорност и креативност, претставништвото во Скопје опстојува веќе 20 години, нудејки и на македонската жена висококвалитетна декоративна козметика по пристапни цени.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

АУРА хороскоп

ОВЕН Овните се родени водачи и затоа нивните очи доаѓаат секогаш во прв план(постигнете го тоа со палетата сенки за очи 12/1  LUXURY DARK), а и беспрекорниот тен и коса (EXPLICIT фарба црвена нијанса 7.66 или FOREVER BLONDE изразито сина

РЕЧНИК НА ШМИНКАЊЕ:Што е блендање,илуминатор,хајлајтер…?

БЛЕНДАЊЕ Сигурно сте прочитале„Изблендајте ја сенката,бронзерот или руменилото…“Зборот блендање доаѓа од англискиот збор “to blend” што значи да се измеша. Препорачуваме:Производи за блендање-Aura палета сенки за очи 12/1,палета Aura хајлајтери 3/1,бронзери All year,руменила Аura Glorious Cheeks. КОНТУРИРАЊЕ Со контурирање се создаваат или нагласуваат

Прецизно природни и луксузно темни

Precious nude & Luxury dark. Во прашање се две палети кои содржат по 12 сенки за очи,комбинација на мат и седефни нијанси,со четкичка од синтетички влакна.Пакувањето е цврста  црна пластика со огледало од внатрешната страна. За дневна и вечерна шминка PRECIOUS

БРЗО УТРИНСКО ШМИНКАЊЕ

Ви претсавуваме едноставен водич за брза и секогаш совршена утринска шминка. Овие make-up совети ке ви помогнат да изгледате свежи и убави а нема да ви одземат многу време! 1.ПУДРА наместо КРЕМА ЗА ЛИЦЕ Наместо да губите време наутро ставајќи крема,пудра и

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Адреса: ул.Аминта Трети 24, 1000 Скопје

Телефон: 02/31 33 338

Факс: 02/31 33 339

aura_grup@yahoo.com

Работно време: 08-17 ч.

ОСТАВЕТЕ ПОРАКА

Вашето име (потребно)

Телефон за контакт (потребно)

Вашиот Email (required)

Наслов

Вашата порака

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading