3Д ТРЕПКИ-тродимензионални вештачки трепки

Трепки кои даваат неверојатен изглед на вашите очи!

• Ефект на двострук 3Д слој кој го зголемува волуменот на трепките  • Ултра меки и лесни конусни влакна •Исклучително мека,тенка и удобна трака •Мега волумен од испреплетени врвови,атрактивен но и природен • Материјал-синтетика која не ја загадува животната средина • Трака-црна и проѕирна • Повеќекратна употреба

4 модели  тродимензионални трепки

модел 23-STORY

модел 24-SELFIE

модел 25-LIKE

модел 26-BOOMERANG

КАКО ДА ГИ ПОСТАВИТЕ 3Д ТРЕПКИТЕ?

Доколку е потребно,приспособете ја должината на трепките со должината на очниот капак со сечење на надворешните делови од вештачките трепки.

Нанесете лепак за трепки по целата должина на вештачките трепки во тенок слој.

Почекајте 10-20 секунди лепакот да се исуши.Во тој временски период со виткање на надворешните краеви на трепките,направете облик сличен на обликот на вашиот очен капак.

Поставете ги вештачките трепки што поблиску до природните трепки со лепење,прво на внатрешниот крај на очниот капак,па потоа на надворешниот.Нежно притиснете.

КАКО ДА ГИ ИЗВАДИТЕ ВЕШТАЧКИТЕ ТРЕПКИ?

Полека отстранете ги вештачките трепки почнувајќи од надворешниот крај на очниот капак.После тоа,внимателно отстранете го вишокот од лепакот.

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading