дуо стик за контурирање QUICK STICK

КУПИ СЕГА

КУПИ СЕГА

QUICK STICK-ДУО СТИК ЗА КОНТУРИРАЊЕ-достапен во три нијанси за светол,среден и темен тен.

Наменет за урбан начин на живот на дамата,бидејќи лесно и едноставно се нанесува.

Стикот го сочинуваат една темна и една светла страна.Со темната страна од стикот се дефинираат контурите на лицето,а со светлата страна се нагласува истакнатите делови на лицето.

Благата мирисна нота на чоколадото ги буди сетилата при нанесувањето на стикот на лицето.Збогатен е со витамин Ц и масло од јојоба и ши бутер.

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading