бронзер ALL YEAR BRONZE 908

КУПИ СЕГА

Со ALL YEAR BRONZE имајте исoнчан тен преку целата година!

908 Bronze Bay: Дава сатенска (седефаста) завршница. Се состои од една светла и една темна нијанса. Со нивно комбинирање ќе го добиете посакуваниот ефект.

Останати нијанси:

911 Safari Trip: Се состои од повеќе бои, со чие мешање се постигнува посакуваниот ефект на исончан тен.

Може да се користи самостојно или врз други производи за разубавување на тенот.

Производителот препорачува нанесување со четка за контурирање.

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading