AURA хидроген 90 мл. 6%,9%,12%

На косата и дава волумен, јачина и совршен сјај.

Нова формула на хидроген во емулзија, наменет за сите типови на коса.

AURA хидроген е производ со двојно дејство:

Одлично средство за создавање на постојана боја и
Ја штити косата од негативни ефекти кои можат да се јават во текот на фарбањето и трајно да ја оштетат косата или коренот на влакната.

 

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading