ајлајнер фломастер BLACK & PERFECT

КУПИ СЕГА

Совршена прецизност и постојаност.
Исклучително лесно, прецизно и рамномерно нанесување
Долготрајна, интензивна боја
Брзо се суши
Не се размачкува и не остава траги надвор од контурата на окото

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading