Четка за контурирање

Четката за контурирање е изработена од фини синтетички влакна, со чија помош лесно и прецизно ќе можете да ги нагласите сите контури на лицето (образите, челото, носот и брадата).

Посебниот облик на четката овозможува производот што го нанесувате да се нанесува во тенок слој и да се постигне природен изглед.

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading