Четкичка за нанесување на сенка за очи

Кратко сечена четкичка, изработена од густо групирани влакна од пони.

Наменета е за сенчање на поголема површина на очните капаци. Со оваа четкичка за разлика од стандардните, се постигнува поинтензивна пигментација.

Одлична е за ублажување на преминот т.н. размачкување на сите производи наменети за разубавување на очите.

 

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading