Четкичка за сенчење на очни капаци

Оваа четкичка е наменета за сенчење на површината на очните капаци.

Со неа ќе постигнете идеално нанесување и мешање на боите на очните капаци. Одлична е за ублажување на преодите на боите на производите за очи со јак пигмент.

Исто така може да се употребува за нанесување на сенка преку целиот капак.

Направена е од многу меки синтетички влакна.

 

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading