Дуо четка за нанесување на сенка

Совршен прибор за разубавување на вашите очи. На едниот крај се наоѓа четкичка чии природни и исклучително нежни влакна кои се групирани во форма слична на врвот на молив поради што е позната и како pencil brush. Токму овој облик овозможува прецизно и концентрирано нанесување на пигменти во пределот на капакот, преминот околу окото, како и покрај самиот раб на трепките.

Идеална е за ублажување на острите премини помеѓу ајлајнерот, моливот за очи и аплицираната сенка.

Четкичката која се наоѓа на другиот крај е формирана од природни и многу густо спакувани влакна. Одлична е за нанесување на сенки и пигменти преку поголеми површини на очните капаци. Исто така, служи за убаво сенчање, односно за постигнување на soft look. Duo shader brush се препорачува за постигнување на ефектот smokey eyes.

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading