ДВОБОЕН КАРМИН COLOR KARMA ROUGE

Двобоен мат кармин со кремаста текстура едноставна за нанесување.

Бојата е богата,жива и гарантира незаборавен мат изглед.

Најдоброто од овој двобоен кармин е неговата срцевина(внатрешниот светол дел)кој содржи природен восок и состојки  за дополнителна нега на усните.

Комбинацијата на двете нијанси овозможува суптилен омбре ефект на усните.

Достапен во 6 нијанси во атрактивно и иновативно пакување.NETO 3.5 g

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading