фиксатор на шминка FIX ME

Фино се распрснува,
Исклучително лесно се нанесува,
Без чувство на лепливост.
Со формирање тенок, невидлив слој од филм ја финксира шминката, правејќи ја долготрајнаи отпорнана размачкување и потење како резултат на високи температури.

Финото распрскување овозможува рамномерно нанесување на производот без појава на дамки. Лесно се отстранува со било кое сретство за вадење шминка. Погоден е за сите типови на кожа.

СОСТОЈКИ/INGREDIENTS: ALCOHOL, PROPANE/BUTANE/ISOBUTANE, VP/VA COPOLYMER, GLYCERIN, PANTHENOL.

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading