фарба за коса FOREVER BLONDE

FOREVER BLONDE фарбата за коса е нова збогатена нутритивна нијанса, посебно прилагодена за сите типови на коса обоени во русо.

Комплетот содржи и маска за нега и сјај на косата со висок процент на маслиново масло кое на обоената коса и дава дополнителна нега со долготрајно заштитно дејство.

Маслиновото масло навлегува длабоко во структурата на косата и на тој начин ја штити од сушење, ја прави косата мека на допир и дава совршен сјај.

Пакувањето содржи:

  • 1 туба со боја за коса (50 мл)
  • 2 кесички хидроген (2 х 40 мл)
  • 1 кесичка маска за нега и сјај на коса (10 мл)
  • 1 пар заштитни ракавици
  • 1 упатство за употреба
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading