Гел за фиксирање веѓи

Со гелот се постигнува цврсти и густи веѓи,а се нанесува како финален производ,откако веѓите прецисно ке се исцртаат и пополнат  со молив за веѓи.

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading