колекција „Поглед испод обрва-поглед под веѓите“-Северина

КУПИ СЕГА

Колекцијата „POGLED ISPOD OBRVA/ПОГЛЕД ПОД ВЕЃИТЕ“содржи:
-гел за фиксирање на веѓите;

Со гелот се постигнува цврсти и густи веѓи,а се нанесува како финален производ,откако веѓите прецисно ке се исцртаат и пополнат  со долуспоменатите пигмени и моливи за веѓи.
-три нијанси на моливи за прецизно исцртување на веѓите(Blonde,Brunette,Dark brunette);


-три нијанси на пигмент во прав за пополнување на веѓите(Blonde,Brunette,Dark brunette);

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading