Кососечена повеќенаменска четка

Идеална четка за нагласување на контурите на лицето. Најпогодна е за нанесување на руменило.

Природните, густо групирани влакна формираат многу прецизна и нежна површина која овозможува лесно и фино нанесување на руменило, бронзери и останати производи во прав.

 

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading