Лепак за вештачки трепки

КУПИ СЕГА
ЦЕНА:167 ден.

За поставување на AURA вештачките трепки користете AURA лепак. Достапен е во црна боја и прозирен.

Црниот лепак дава ефект на течен eyeliner под трепките и се препорачува за поискусните. Провидниот е полесен за користење бидејќи после 4 до 5 минути белата боја на лепакот станува целосно провидна и можните грешки се помалку воочливи.

Водоотпорен и долготраен. Формулиран за да трае дури и во екстремни услови.

СОСТОЈКИ/INGREDIENTS: AQUA, RUBBER LATEX, LAURETH-5, CELLULOSE GUM, METHYLPARABEN, CI 77266.

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading