Мала, косо исечена повеќенаменска четка

Внимателно исечените влакна формираат совршен агол за постигнување исклучително прецизни линии.

Изработена од синтетички влакна со соодветна цврстина, оваа четка овозможува аплицирање на производи во прав, течни и кремасти производи.

Може да се користи за дефинирање или за пополнување на веѓите, како и за прецизно исцртување и нагласување на очните капаци. Погодна е и за нанесување на коректор.

 

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading