МАСКАРА ЗА ЕКСТРА ВОЛУМЕН

Маскара за екстра волумен и должина на трепките.

Комбинација од посебно креирана кремаста формула и четкичка,кои гарантираат лесно нанесување и посакуван резултат на густи трепки во еден потег.

Изразено интензивните црни пигменти прават трепките да изгледаат СОВРШЕНО ГУСТИ И ДЕФИНИРАНИ.

Маскарата за волумен е креирана за ефектот да трае цел ден.

Не остава несакани грутки во текот на денот и не се размачкува.

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading