Мини 3Д апликатор

Мини 3Д сунгерест апликатор е клучен производ во постигнување на совршен тен!
Идеален е за нанесување на сите видови коректори и течни и кремасти подлоги,посебно на пределот околу очи,усни и на сите делови на лицето кои бараат прецизно нанесување на шминката.

Мини 3Д апликаторот може да се пере и користи повеќе пати.Се чисти со тврд сапун за раце и се остава да се суши на природен воздух.

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading