Моливи за усни AURA REVOLUTION

И кармин и молив за усни…Две во едно.
Самоостречки,долготраен,водоотпорен молив за усни(13 НИЈАНСИ)со мат завршеток.
Содржи Шеа путер(Shea putter) кој дополнително ги негува усните и го спречува нивното сушење.
Може да се користи самостојно и како кармин за усни.

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading