МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАСКАРА- ALL IN 1

КУПИ СЕГА

Оваа МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАСКАРА  е наменета за сите кои немаат многу време за make up и за оние на кои им е потребна маскара која со еден потег ке го направи сето онаа што е потребно за да изгледаат совршено трепките.

Четкичката со густо распоредени влакна дава веќе со едно нанесување 3Д ИЗГЛЕД НА ТРЕПКИТЕ.

ВОЛУМЕН,ДОЛЖИНА И СОВРШЕНО СВИТКАНИ ТРЕПКИ се загарантирани.

 

КУПИ СЕГА
The message will be closed after 20 s
Ajax Loading