ПАЛЕТА сенки за очи 9/1

Палета сенки за очи – девет нијанси со различна текстура-светкави,сатенски,мат и металик нијанси.

Долготрајната формула со исклучително високата пигментација лесно се нанесува и бленда.

-ПАЛЕТА сенки за очи JUNGLE

-ПАЛЕТА сенки за очи PARADISE

-ПАЛЕТА сенки за очи ROAR

-ПАЛЕТА сенки за очи ALOHA

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading